Waarom?
  • Voordelig en vertrouwd
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Ruim en divers assortiment
Verzendkosten?

Binnen Nederland gratis verzending vanaf € 45,00.

Heeft u vragen?

 Of gratis advies nodig?

 T: +31 315 325 626

 E: info@vijverpost.nl

whatsapp : +31644816446 (alleen WhatsApp)

Welkom

Betaling

iDEAL

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de snelste, gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw bank.

Voor een iDEAL betaling betaalt u niks extra.

 

Vooruit overmaken per bank

Dit is samen met iDEAL de voordeligste en gemakkelijkste manier van betalen. Echter werkt deze optie niet via onze webshop. Mocht u van deze optie gebruik willen maken dan kunt u een e-mail sturen met daarin de artikelen die u wenst te ontvangen en uw adresgegevens. Wij zullen u dan een totaalbedrag terugmailen met ons rekeningnummer. Zodra het totaalbedrag is bijgeschreven zullen wij uw order verzenden.

 

Onder rembours

Onze vervoerders bieden u de mogelijkheid om het orderbedrag contant te voldoen wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Als u niet thuis bent tijdens de eerste afleverpoging wordt er nog een tweede afleverpoging gedaan. Mocht u dan ook niet aanwezig zijn dan kunt u het pakket tot 3 weken na de eerste afleverpoging afhalen bij uw postkantoor afhalen. Houdt u er rekening mee dat de geadresseerde moet tekenen bij de aflevering van het pakket.

Als u er voor kiest om de order onder rembours te voldoen zijn wij genoodzaakt om € 20,00 extra kosten in rekening te brengen.